Ocet jabłkowo-miodowy nowym produktem tradycyjnym

Redakcja
Udostępnij:
Ocet jabłkowo-miodowy, wytwarzany przez Jana Wróblewskiego, właściciela pasieki wędrownej Debora ze Szprotawy, został wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Ocet jabłkowy-miodowy posiada wiele cennych wartości zdrowotnych. Poprawia procesy trawienia, obniża poziom cholesterolu, poprawia stan naczyń krwionośnych, zapobiega miażdżycy i nadciśnieniu.

To drugi, po ziołomiodzie pokrzywowym, produkt tradycyjny z pasieki Debora i 44. na liście lubuskiej.

Zobacz pozostałe lubuskie produkty tradycyjne:

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie