Najsłodsza panna młoda na świecie ma 183 centymetry wzrostu i waży 120 kilogramów. Wykonana została głównie z 50 kilogramów ciasta francuskiego z kremem oraz 20 kilogramów czekolady, której użyto do wymodelowania tortu.
Gdyby na cieście i kremie się skończyło, cena mogłaby się wydawać nieco wygórowana, ale w tym wypadku dostajemy coś jeszcze - 1000 pereł oraz pięć trzykaratowych diamentów (każdy o wartości około 200 tysięcy dolarów).
Wyjątkowość tortu nie uchroniła go jednak przed naturalnym przeznaczeniem weselnego przysmaku. Panna młoda została pokrojona i zjedzona przez uczestniczki targów.
Zobacz także:Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?