Kucharz jest znany m.in. z programu telewizji TVN ,,Pascal. Po prostu gotuj''. Do Międzyrzecza przyjechał na zaproszenie spółki gazowniczej EWE Energia. W sobotnie popołudnie przygotował trzy potrawy, którymi potem hostessy częstowały mieszkańcy.
Scenę oblegał tłum ciekawskich. Zaczął od zupy. - Jest wyśmienita. Specjalnie przyszedłem tutaj, żeby sobaczyć Pascala, bo jestem wielbicielem jego kulinarnych talentów - mówił Janusz Kurek.
Kucharz przekonywał mieszkańców, że polne kwiaty mogą być doskonałą przekąską. Np. chabrami można obdarować ukochaną kobietę, a potem wspólnie je spałaszować podczas romantycznej kolacji. Udekorował nimi puree ziemniaczane z kurczakiem i bakaliami. A na koniec przygotował deser. - Pychota - zapewniała Teresa Gasper.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?