- Bardzo podziwiam Magdę Gessler, za jej profesjonalizm, kreatywność i sposób, w jaki prowadzi restauracje - podkreśla Maciek. - Marzę, żeby dostać się do jej szkoły lub brać udział w programach kulinarnych.
Z przyjemnością ogląda też "Piekielną kuchnię Gordona Ramsaya". - Gordon tak głośno krzyczy i tak się denerwuje, że z zapartym tchem czekam, kiedy na wizji dostanie wylewu - stwierdza młody kucharz. - Na szczęście nigdy się tego nie doczekałem.
Więcej w sobotę, w papierowym wydaniu "Tygodnika Żarsko-Żagańskiego"
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?