Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Przepis na pyszne róże karnawałowe

Tatiana Mikułko
fot. Kazimierz Ligocki
Ulepienie róż, to bułka z masłem. Ale ciasto, to droga przez mękę. Jeśli jednak zdecydujesz się przez nią przejść, poczujesz ogromną satysfakcję z efektu.

Wyrabianie tego ciasta przypomina ćwiczenia na siłowni. Pomyślałam, nigdy więcej! Gdy wyciągałam usmażone róże, stopniowo zapominałam o trudzie. Byłam z siebie dumna!

Przepis przeczytasz na blogu Tatiany Mikułko - Że życie ma smak. O miłości do jedzenia i gotowania

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska