Poszukujesz ciekawych i sprawdzonych przepisów na świąteczny stół? 12 pomysłów na oryginalne i smaczne dania od kucharza Grzegorza Łapanowskiego.
Dowiecie się m.in., jak przygotować zakwas na barszcz inaczej. Jak przygotować zupę rybną z tabasco, pomidorami i imbirem. Jak wyjątkowo przyrządzić śledzie. Zrobić tatar z łososia, czy kaczkę glazurowaną miodem.
Przepisy Grzegorza Łapanowskiego znajdziecie w papierowym sobotnio - niedzielnym (21-22 grudnia) wydaniu magazynowym "Gazety Lubuskiej".
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?