Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Przygotuj pyszności na świąteczny stół z Grzegorzem Łapanowskim

(maw)
Grzegorz Łapanowski
Grzegorz Łapanowski Kamil Zieliński
Święta tuż, tuż. Warto więc zastanowić się już dzisiaj, jak zaskoczyć swoich gości. Zapytaliśmy o to kucharza Grzegorza Łapanowskiego z Zielonej Góry.

Poszukujesz ciekawych i sprawdzonych przepisów na świąteczny stół? 12 pomysłów na oryginalne i smaczne dania od kucharza Grzegorza Łapanowskiego.

Dowiecie się m.in., jak przygotować zakwas na barszcz inaczej. Jak przygotować zupę rybną z tabasco, pomidorami i imbirem. Jak wyjątkowo przyrządzić śledzie. Zrobić tatar z łososia, czy kaczkę glazurowaną miodem.

Przepisy Grzegorza Łapanowskiego znajdziecie w papierowym sobotnio - niedzielnym (21-22 grudnia) wydaniu magazynowym "Gazety Lubuskiej".

Nieruchomości z Twojego regionu

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska