Roszponka oczyszcza krew z toksyn. Dlaczego jeszcze warto ją jeść?
Dzień Dobry TVN/x-news
Roszponka dostarcza związków mineralnych żelaza, a także witamin A i C.
pixabay.com
Roszponka. Przez dłuższy czas uznawana była jako chwast. Dopiero z początkiem XX wieku zaczęliśmy doceniać jej wartości odżywcze. Warto wprowadzić ją do diety i czerpać, to co ma najlepsze. Ostatnio w programie "Dzień Dobry TVN" dziennikarka Agnieszka Cegielska opowiedziała o właściwościach roszponki. Jakie minerały zawiera? Posłuchajcie.
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.