Roszponka oczyszcza krew z toksyn. Dlaczego jeszcze warto ją jeść?

Dzień Dobry TVN/x-news

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Roszponka. Przez dłuższy czas uznawana była jako chwast. Dopiero z początkiem XX wieku zaczęliśmy doceniać jej wartości odżywcze. Warto wprowadzić ją do diety i czerpać, to co ma najlepsze. Ostatnio w programie "Dzień Dobry TVN" dziennikarka Agnieszka Cegielska opowiedziała o właściwościach roszponki. Jakie minerały zawiera? Posłuchajcie.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie