Roszponka oczyszcza krew z toksyn. Dlaczego jeszcze warto ją jeść?

Dzień Dobry TVN/x-news
Roszponka dostarcza związków mineralnych żelaza, a także witamin A i C.
Roszponka dostarcza związków mineralnych żelaza, a także witamin A i C. pixabay.com
Roszponka. Przez dłuższy czas uznawana była jako chwast. Dopiero z początkiem XX wieku zaczęliśmy doceniać jej wartości odżywcze. Warto wprowadzić ją do diety i czerpać, to co ma najlepsze. Ostatnio w programie "Dzień Dobry TVN" dziennikarka Agnieszka Cegielska opowiedziała o właściwościach roszponki. Jakie minerały zawiera? Posłuchajcie.

Botoks 2.0? Naukowcy potwierdzają

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska
Dodaj ogłoszenie