1/6
Kaja Przygońska i Francesco Micaletti to twórcy manufaktury...
fot. materiały prasowe Bianca Mozzarella

Kaja Przygońska i Francesco Micaletti to twórcy manufaktury serowej Bianca Mozzarella. Kliknij w galerię, aby zobaczyć ich wyjątkowe produkty.

2/6
Należy ją spożyć w czasie 1-2 dni od produkcji.
fot. materiały prasowe Bianca Mozzarella

Kaja Przygońska wytwarza świeżą mozzarellę

Należy ją spożyć w czasie 1-2 dni od produkcji.

3/6
Według twórców stracciatelle można zjeść samą, ale idealnie...
fot. materiały prasowe Bianca Mozzarella

Stracciatella Trufla to serce burraty

Według twórców stracciatelle można zjeść samą, ale idealnie pasuje do innych dań, jak pizza, bruschetta, sałatka czy dania makaronowe.

4/6
Produkt znakomicie smakuje na włoskiej pizzy.
fot. materiały prasowe Bianca Mozzarella

Stracciatella Double to kawałki mozzarelli zatopione w tłustej śmietance

Produkt znakomicie smakuje na włoskiej pizzy.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

W Pałacu Henryków pod Szprotawą możemy zobaczyć najnowsze trendy ślubne

W Pałacu Henryków pod Szprotawą możemy zobaczyć najnowsze trendy ślubne

Biało-czerwony bieg w Gorzowie. Trzy kilometry na święto 3 Maja

Biało-czerwony bieg w Gorzowie. Trzy kilometry na święto 3 Maja

Majówka 2024 w żagańskim parku! Jak się bawiliśmy w piątek 3 maja? Byliście?

Majówka 2024 w żagańskim parku! Jak się bawiliśmy w piątek 3 maja? Byliście?

Zobacz również

Majówka 2024 w żagańskim parku! Jak się bawiliśmy w piątek 3 maja? Byliście?

Majówka 2024 w żagańskim parku! Jak się bawiliśmy w piątek 3 maja? Byliście?

Majówka to dobra okazja do spacerów i spotkań ze znajomymi. Gdzie spędzamy czas?

Majówka to dobra okazja do spacerów i spotkań ze znajomymi. Gdzie spędzamy czas?