Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Sprawdzone potrawy z grilla Jana Kuronia

Dzień Dobry TVN
Steki z karkówki marynowane w cząbrze, musztardzie i czarnuszce
Steki z karkówki marynowane w cząbrze, musztardzie i czarnuszce Dzień Dobry TVN
Kucharz Jan Kuroń powiedział w kuchni "Dzień Dobry TVN", jakie mięso wybrać na grilla i jak grillować karkówkę, drób i ryby.

Na stole pojawiły się dania takie jak: steki z karkówki marynowane w cząbrze, musztardzie i czarnuszce, polędwiczki z indyka w marynacie kreolskiej oraz szaszłyki z dorsza w marynacie jogurtowej z kurkumą, chili i melisą.

Czytaj również: To, czego nie pamiętasz o swoim kraju ze szkoły [galeria]

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska