MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Szczęście zaczyna się na talerzu. Przepisy Mai Sobczak

Dzień Dobry TVN
Szczęście zaczyna się na talerzu. Przepisy Mai Sobczak
Szczęście zaczyna się na talerzu. Przepisy Mai Sobczak Dzień Dobry TVN
Blogerka kulinarna Maja Sobczak przygotowała w kuchni w "Dzień Dobry TVN" dania, które sprawiają, że jedzący je odczuwają szczęście. Na stole pojawiły się: congee ryżowe, ziemniaki z liśćmi limonki kaffir, pieczone bakłażany z masalą, a także kiszone mandarynki z tymiankiem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska