Tatar z gęsi z ziołami i chrupiącym orkiszem, czyli gęsina w kuchni [WIDEO]

Dzień Dobry TVN/x-news

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Kucharz Tomasz Dziura przygotował w kuchni "Dzień Dobry TVN" kilka dań z gęsiną. Na stole pojawiły się potrawy takie jak: tatar z gęsi z ziołami i chrupiącym orkiszem, czosnkowy bulion z gęsiny z krewetkami i soczewicą oraz udko z gęsi z kremowymi ziemniakami.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie