1/5
Marcin Przybysz inspiruje się kuchnią barokową tworząc...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Marcin Przybysz inspiruje się kuchnią barokową tworząc wielkopostne menu.

2/5
Marcin Przybysz wskazał, że trudny okres wojny, komunizmu,...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Szef kuchni wraca do tradycji

Marcin Przybysz wskazał, że trudny okres wojny, komunizmu, niedoboru wielu składników i głodu, kulinarnie ograniczył bardzo wielu Polaków.

3/5
Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem...
fot. materiały prasowe restauracji Epoka

Marcin Przybysz o kuchni wielkopostnej

Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem na podjęcie kulinarnych wyzwań. Warto więc zmobilizować się i świadomie ograniczyć spożycie mięsa. Jeśli nie dla duszy, to dla ciała - dodaje.

4/5
Na zbliżający się Wielki Post szef kuchni restauracji Epoka...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Detoks w Wielkim Poście

Na zbliżający się Wielki Post szef kuchni restauracji Epoka rekomenduje 2-tygodniowy detoks, w którym zupełnie odstawimy mięso.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Majówka 2024 w żagańskim parku! Jak się bawiliśmy w piątek 3 maja? Byliście?

Majówka 2024 w żagańskim parku! Jak się bawiliśmy w piątek 3 maja? Byliście?

Lubuskie Muzeum Wojskowe piknikowo-majówkowo świętuje rocznicę uchwalenia konstytucji

Lubuskie Muzeum Wojskowe piknikowo-majówkowo świętuje rocznicę uchwalenia konstytucji

Lubuskie świętuje 3 Maja. Setki ludzi przeszły przez Gorzów

Lubuskie świętuje 3 Maja. Setki ludzi przeszły przez Gorzów

Zobacz również

To był piknik na 3 Maja! W Gorzowie bawili się nie tylko najmłodsi

To był piknik na 3 Maja! W Gorzowie bawili się nie tylko najmłodsi

Majówka 2024 w żagańskim parku! Jak się bawiliśmy w piątek 3 maja? Byliście?

Majówka 2024 w żagańskim parku! Jak się bawiliśmy w piątek 3 maja? Byliście?