MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Twaróg aż palce lizać! Jak go zrobić?

(dab)
- Twaróg z koziego mleka jest smaczny i zdrowy - zapewnia Małgorzata Bielecka z Wysokiej koło Międzyrzecza.
- Twaróg z koziego mleka jest smaczny i zdrowy - zapewnia Małgorzata Bielecka z Wysokiej koło Międzyrzecza. Dariusz Brożek
Małgorzata Bielecka z Wysokiej koło Międzyrzecza wytwarza znakomity twaróg z koziego mleka. Jak go robi? Przeczytasz o tym w kolejnym odcinku lubuskiego przewodnika kulinarnego w sobotnio-niedzielnym magazynie "GL".

Jakie walory ma kozie mleko i jak się robi z niego twaróg? A może masz apetyt na soczystą karkówkę z dzika według przepisu myśliwego Zdzisława Beliny? Lub łyczek znakomitej dereniówki Jarosława Szałaty?

Przepisy mieszkańców powiatu międzyrzeckiego opublikujemy w kolejnym odcinku lubuskiego przewodnika kulinarnego, w sobotnio-niedzielnym magazynie "Gazety Lubuskiej".

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska