Na sobotnią kolację przygotuj sobie lekkie roladki z tortilli nadziewane łososiem, serkiem, świeżym ogórkiem i szczypiorkiem. To ekspresowe, lekkie przekąski, które z pewnością zasmakują wszystkim.
Zobacz przepis pod linkiem: TUTAJ
Niedzielne śniadanie to czas na odpoczynek z bliskimi. Przygotuj na nie puszyste i delikatne pancakes i podaj z sezonowymi owocami i ulubionymi dodatkami. Jeśli lubisz ciekawe połączenia smaków spróbuj wersji z podsmażonym boczkiem i syropem klonowym. Kliknij w link i zobacz, jak je przygotować: TUTAJ
Na obiad w niedzielę przygotuj kotleciki szu szu. To delikatne kawałki filetu kurczaka usmażone w aromatycznej marynacie. Zobacz przepis: TUTAJ
Do kotlecików szu szu podaj chrupiące frytki z batatów pieczone w piekarniku. Są pyszne i dużo zdrowsze od tradycyjnych ziemniaczanych dodatków. Sprawdź, jak je przygotować i kliknij w link: TUTAJ