SYLWESTEROWE MENU
Przystawka:
Roladki z łososia z kozim serem i filetem z różowego grejpfruta
Zupa:
Krem ze szparagów z prażonymi płatkami migdałów
Danie Główne*:
Polędwiczki wieprzowe z aromatem świeżej kolendry w sosie z zielonego pieprzu z ziemniaczkami pieczonymi w ziołach w towarzystwie fasolki szparagowej
Deser:
Mus czekoladowy z delikatną nutą mięty i świeżych owoców
Zakąski w formie szwedzkiego stołu:
Wachlarz mięs pieczystych z dodatkiem aromatycznych sosów,
Pasztety smakowe z dodatkiem oliwek, grzybów leśnych-podane z chrzanem, ćwikłą oraz żurawiną
Deski serów w towarzystwie orzechów i owoców
Melon w szynce parmeńskiej
Pieczarki faszerowa
Koreczki caprezze z pomidorem i bazylią
Zielone szparagi owinięte wędzonym boczkiem w sosie holenderskim
Sałatka pomarańczowa ze szparagami i grillowanym indykiem
Wariacje śledziowe:
Śledź na blimie gryczanym
Śledź z figą i czerwoną cebulką
Pieczony Rostbef z sosem tatarskim
Sałatka krabowa w liściach cykorii
Francuska sałatka ze szpinaku z serem, słonecznikiem i owocami winogron,
Kolacja:
Golonki luzowane na zasmażanej kapuście
Żeberka z grillowanymi warzywami
Atrakcje wieczoru:
Indyk faszerowany farszem weneckim z szaszłykami owocowymi a la Amadeus
Kolacja II :
zupa gulaszowa
Dodatkowo:
Napoje bezalkoholowe,
Szampański toast,
Słodkie "co nieco"
Patera owoców
0,5 L wódki na parę
*Możliwość wyboru dania wegetariańskiego,
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?