5/8
Z masy można wycinać różne kształty.
fot. Anna Moyseowicz

Masę krówkową należy pokroić na kawałki

Z masy można wycinać różne kształty.

6/8
Smacznego!
fot. Anna Moyseowicz

Krówki gotowe

Smacznego!

7/8
By krówki były kruche, gotuje się je dłużej.
fot. Anna Moyseowicz

Nieco inaczej przygotowuje się krówki kruche, a inaczej krówki ciągnące się

By krówki były kruche, gotuje się je dłużej.

8/8
Do krówek można dodać różne dodatkowe składniki, jak grubą...
fot. Anna Moyseowicz

Krówki są pyszną i bardzo słodką przekąską

Do krówek można dodać różne dodatkowe składniki, jak grubą sól.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Polecamy

Tak pomagają Lipinki Łużyckie. Festyn charytatywny dla Natalii Bobrowskiej

Tak pomagają Lipinki Łużyckie. Festyn charytatywny dla Natalii Bobrowskiej

Lubuszanin Teo Tomczuk w finale Mam Talent! Publiczność oklaskiwała go na stojąco!

Lubuszanin Teo Tomczuk w finale Mam Talent! Publiczność oklaskiwała go na stojąco!

Szósta edycja mityngu lekkoatletycznego w Żarach. Sześciuset sportowców na Syrenie

Szósta edycja mityngu lekkoatletycznego w Żarach. Sześciuset sportowców na Syrenie

Zobacz również

Łobuzy i Stachursky w Kłodawie koło Gorzowa. Impreza przyciągnęła prawdziwe tłumy!

Łobuzy i Stachursky w Kłodawie koło Gorzowa. Impreza przyciągnęła prawdziwe tłumy!

Latynoską Noc w Muzeum Ziemi Lubuskiej śmiało można zaliczyć do wyjątkowo udanych

Latynoską Noc w Muzeum Ziemi Lubuskiej śmiało można zaliczyć do wyjątkowo udanych