9 z 9
Tradycja döner kebab, czyli opiekania mięsa na wielkim...
fot. Szymon Starnawski

Opiekanie mięsa

Tradycja döner kebab, czyli opiekania mięsa na wielkim rożnie i ścinanie kawałków mięsa za pomocą ostrego noża.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Zobacz również

Dzień Dziecka w Żarach. Tak się bawią duże i małe dzieci w Rynku!

Dzień Dziecka w Żarach. Tak się bawią duże i małe dzieci w Rynku!

Warciarze łatwo poradzili sobie z młodzieżą Ślęzy. Ale wciąż nie są pewni utrzymania

Warciarze łatwo poradzili sobie z młodzieżą Ślęzy. Ale wciąż nie są pewni utrzymania

Polecamy

Warciarze łatwo poradzili sobie z młodzieżą Ślęzy. Ale wciąż nie są pewni utrzymania

Warciarze łatwo poradzili sobie z młodzieżą Ślęzy. Ale wciąż nie są pewni utrzymania

Gorzów wystartował Masą Rowerową. Miasto chce obronić puchar Rowerowej Stolicy Polski

Gorzów wystartował Masą Rowerową. Miasto chce obronić puchar Rowerowej Stolicy Polski

Wyścig Baja Promo 2024 w Żaganiu! Ryczące maszyny na bezdrożach za Stalagiem!

Wyścig Baja Promo 2024 w Żaganiu! Ryczące maszyny na bezdrożach za Stalagiem!