Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Irlandzkie smaki na dzień św. Patryka (wideo)

(pij)
Gulasz serwowany jest w restauracji Essenza Fusion Cuisine w Zielonej Górze.
Gulasz serwowany jest w restauracji Essenza Fusion Cuisine w Zielonej Górze. Piotr Jędzura
Poznajcie przepis na barani gulasz z tłuczonymi ziemniakami z dymką. To klasyczna irlandzka potrawa podawana w Zielonej Górze z okazji dnia św. Patryka.

Gotuje Paweł Mierzejewski, szef kuchni restauracji Essenza Fusion Cuisine w Zielonej Górze.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wideo
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska