MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Krem z buraka z... malinami i rozmarynem

Dzień Dobry TVN
Pstrąg z chili i imbirem może smakować całkiem nieźle.
Pstrąg z chili i imbirem może smakować całkiem nieźle. Dzień Dobry TVN
W kuchni "Dzień Dobry TVN" doszło do szalonego połączenia smaków i osobowości. Jurorka "MasterChefa" Ania Starmach oraz operator programu i vloger Paweł Gosk przygotowali: krem z buraka z malinami i rozmarynem, pstrąga z chili i imbirem oraz ciasto czekoladowe z serem pleśniowym.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska