Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Katarzyna Puczyńska
Katarzyna Puczyńska
Magda Gessler w programie „Kuchenne rewolucje" zdradza swoje porady na pyszne i aromatyczne dania. Sprawdź 18 kulinarnych trików znanej restauratorki. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
Magda Gessler w programie „Kuchenne rewolucje" zdradza swoje porady na pyszne i aromatyczne dania. Sprawdź 18 kulinarnych trików znanej restauratorki. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem. Grzegorz Galasinski/ Polska Press
Polska restauratorka Magda Gessler znana jest m.in. jako prowadząca popularnego programu „Kuchenne rewolucje”, którego 27. sezon ruszył 7 września 2023 roku. Sprawdziliśmy jakie porady kulinarne podpowiada uczestnikom i przygotowaliśmy listę jej niezawodnych wskazówek. To m.in. sposób na prawidłowe smażenie naleśników, czy idealne purée ziemniaczane. Sprawdź i wypróbuj 18 kulinarnych trików Magdy Gessler.

W skrócie:

Ciekawostki kulinarne z „Kuchennych rewolucji”

„Kuchenne rewolucje” to popularny program telewizyjny, w którym Magda Gessler odwiedza upadające albo borykające się z różnymi problemami lokale gastronomiczne i pomaga stanąć im na nogi. Od 2010 roku restauratorka przeprowadziła już ponad 300 metamorfoz w restauracjach w całej Polsce.

W każdym odcinku Magda Gessler dzieli się poradami i trikami kulinarnymi. Zebraliśmy dla Was w galerii jej 18 porad.

Porady kulinarne Magdy Gessler. Polecane triki

Magda Gessler w swoim programie często podpowiada niezawodne patenty kulinarne, które znacząco wpływają na smak potraw. Zwykle są to bardzo proste rozwiązania, o których nie każdy wie.

Polecane przez nas triki kulinarne tej znanej restauratorki dotyczą przygotowania:

  • kotletów mielonych,
  • zupy pomidorowej,
  • mięsa do gulaszu,
  • musu z pstrąga,
  • czerwonego barszczu,
  • gotowanego kalafiora,
  • papryki
  • smażonej cebuli,
  • bigosu z kiełbasą,
  • sosu tatarskiego,
  • tatara,
  • suszonych ziół,
  • soli himalajskiej,
  • zupy szczawiowej,
  • naleśników,
  • duszonego szpinaku,
  • puree ziemniaczanego,
  • farszu do kołdunów.

Kuchnia Magdy Gessler

Magda Gessler jest znaną restauratorką i osobowością telewizyjną. Dużą popularność zyskała dzięki programowi TVN „Kuchenne rewolucje”, który prowadzi już od 2010 roku. Jest także jedną z jurorek w polskiej edycji programu „MasterChef”.

Kuchnię Magdy Gessler cechuje bezkompromisowość. Restauratorka w każdym programie udowadnia, że ceni sobie świeże, lokalne produkty. Są to dobrej jakości mięsa, jajka, warzywa, owoce i zioła, w miarę możliwości pochodzące od regionalnych dostawców. Natomiast w kuchni stawia na czystość i jakość.

Magda Gessler w programie „Kuchenne rewolucje" zdradza swoje porady na pyszne i aromatyczne dania. Sprawdź 18 kulinarnych trików znanej restauratorki. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinar...

Zobacz też inne tematy ze Strony Kuchni:

Suszarki do warzyw i owoców

Materiały promocyjne partnera
od 7 lat
Wideo

Nasze Miasto - Restauracja Gruzinka

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Materiał oryginalny: Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy - Strona Kuchni

Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska