MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Owoce w kuchni sezonowej (wideo)

Dzień Dobry TVN/x-news
123RF
Marieta Marecka, prowadząca program kulinarny oraz aktorka Sylwia Juszczak przygotowały w "Dzień Dobry TVN" carpaccio ze śliwek w imbirowym dressingu, pierożki orkiszowe z dynią i chorizo, pierś z kaczki z konfiturą ze śliwek kalifornijskich i chipsami z topinambura oraz smakowity sernik korzenny z musem malinowym.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska