Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Poznaj kilka sprawdzonych sztuczek kulinarnych (rady Czytelniczki)

Redakcja
Do gotowania kalafiora wrzuć kawałek cytryny, zabije brzydki zapach, a kalafior długo pozostanie biały.
Do gotowania kalafiora wrzuć kawałek cytryny, zabije brzydki zapach, a kalafior długo pozostanie biały. sxc.hu/ greyman
Jak ugotować kalafior, aby był pachnący? Co zrobić, żeby brukselka nie była gorzka? Sprawdź porady naszej Czytelniczki. Jeśli masz swoje sposoby na dobre gotowanie, podziel się nimi z Czytelnikami Gazety Lubuskiej. Porady i przepisy przesyłajcie na mail: [email protected]. Wszystkie zaprezentujemy na naszym serwisie Lubuskie Smaki, a najciekawsze nagrodzimy niespodzianką.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Materiał oryginalny: Poznaj kilka sprawdzonych sztuczek kulinarnych (rady Czytelniczki) - Gazeta Lubuska

Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska