1/14
Najwięcej witaminy C jest w natce pietruszki (178 mg/100g)
fot. Pixabay

Najwięcej witaminy C jest w natce pietruszki (178 mg/100g)

2/14
Papryka: 91–144 mg/100g
fot. Pixabay

Papryka: 91–144 mg/100g

3/14
Brukselka: 61 mg/100g
fot. Pixabay

Brukselka: 61 mg/100g

4/14
Brokuły surowy- 83 mg/ 100g, gotowane - 44 mg/100g
fot. Pixabay

Brokuły surowy- 83 mg/ 100g, gotowane - 44 mg/100g

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

To będzie sobota dla miłośników piosenki kresowej i drugiego obiegu

To będzie sobota dla miłośników piosenki kresowej i drugiego obiegu

Tomograf komputerowy? W Sulechowie nie czekasz w długiej kolejce. Warto skorzystać

Tomograf komputerowy? W Sulechowie nie czekasz w długiej kolejce. Warto skorzystać

W Żaganiu uczniowie klasy policyjnej na wspólnej akcji z policjantami ruchu drogowego

W Żaganiu uczniowie klasy policyjnej na wspólnej akcji z policjantami ruchu drogowego

Zobacz również

W Nowej Soli młodzi judocy będą walczyć o medale mistrzostw województwa lubuskiego

W Nowej Soli młodzi judocy będą walczyć o medale mistrzostw województwa lubuskiego

Egzamin ósmoklasisty z języków obcych. Jak było w SP 15 w Zielonej Górze?

Egzamin ósmoklasisty z języków obcych. Jak było w SP 15 w Zielonej Górze?