Sernik z rosą
Sernik z rosą to ostatnia w tym zestawieniu propozycja na sernik na cieście. Swoją nazwę zawdzięcza małym, złotym kuleczkom cukru, które powstają na bezie. To słodki i efektowny wypiek, idealny na świąteczny stół. Wypróbuj przepis i kliknij w link: zjawiskowy sernik z rosą.
Sernik nowojorski
Sernik nowojorski cechuje pyszna, kremowa masa serowa z dodatkiem kwaśnej śmietany oraz chrupiący, maślany spód z pełnoziarnistych ciastek. Po prostu palce lizać! Zobacz przepis: pyszny sernik nowojorski.
Sernik z jogurtów greckich
Sernik z jogurtów greckich na spodzie z herbatników to nasza kolejna propozycja na świąteczne ciasto. Najlepiej smakuje na drugi dzień po pieczeniu. Zobacz, jak go przygotować. Kliknij w link: wyśmienity sernik z jogurtów greckich.
Sernik wiedeński
Sernik wiedeński to klasyka w najlepszym wydaniu. Jest to znany i popularny sernik bez spodu. Cechuje go puszysta, delikatna i wilgotna masa serowa, do której dodaje się mąkę ziemniaczaną lub ugotowanego i ostudzonego ziemniaka. Dzięki odpowiedniej metodzie pieczenia sernik rośnie równo i zachowuje swój kształt. Wypróbuj przepis i kliknij w link: tradycyjny sernik wiedeński.