5/10
Zakwas do wypieku chleba powinien być dokarmiany na ok. 12...
fot. materiały wydawnictwa Purple Book/ fot. Najka Photography

Paweł Płaczek

Zakwas do wypieku chleba powinien być dokarmiany na ok. 12 godzin wcześniej. Paweł Płaczek radzi, by upiec chleb w garnku żeliwnym lub rzymskim.

6/10
Wyświetl ten post na Instagramie            Post...
7/10
Wyświetl ten post na Instagramie            Post...
8/10
Wyświetl ten post na Instagramie            Post...
Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski

Mnóstwo ludzi i atrakcji na wystrzałowej nocy w Lubuskim Muzeum Wojskowym! | ZDJĘCIA

Mnóstwo ludzi i atrakcji na wystrzałowej nocy w Lubuskim Muzeum Wojskowym! | ZDJĘCIA

Zobacz również

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Tłumy na targach rolniczych w Gliśnie. Jak tu gwarno, smacznie i kolorowo! Zobaczcie!

Tłumy na targach rolniczych w Gliśnie. Jak tu gwarno, smacznie i kolorowo! Zobaczcie!