9/15
Ulepione pierogi kładź na desce wysypanej mąką pszenną, by...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z kapustą i grzybami. Krok 9

Ulepione pierogi kładź na desce wysypanej mąką pszenną, by się nie skleiły.

10/15
Staraj się, by farsz nie podszedł do miejsca sklejenia...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z kapustą i grzybami. Krok 10

Staraj się, by farsz nie podszedł do miejsca sklejenia ciasta. Dzięki temu pierogi nie rozkleją się przy gotowaniu.

11/15
Gotuj pierogi ok. 3 minuty od wypłynięcia.
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z kapustą i grzybami. Krok 11

Gotuj pierogi ok. 3 minuty od wypłynięcia.

12/15
Ugotowane pierogi przekładaj do innego naczynia, możesz...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z kapustą i grzybami. Krok 12

Ugotowane pierogi przekładaj do innego naczynia, możesz skropić je olejem, by się nie skleiły.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski

Tłumy na targach rolniczych w Gliśnie. Jak tu gwarno, smacznie i kolorowo! Zobaczcie!

Tłumy na targach rolniczych w Gliśnie. Jak tu gwarno, smacznie i kolorowo! Zobaczcie!

Zobacz również

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Odsłonięcie czwartego już Suleszka. Rycerski szlak się wydłuża...

Odsłonięcie czwartego już Suleszka. Rycerski szlak się wydłuża...