9/13
Tradycyjny keks. Przepis. Krok 8
Na koniec wsyp bakalie. Wymieszaj je już ręcznie, za pomocą łyżki.
10/13
Tradycyjny keks. Przepis. Krok 9
Przełóż ciasto do podłużnej blaszki, wyłożonej papierem do pieczenia. Ciasto jest bardzo gęste, przekładaj je dwiema łyżkami i wyrównaj.
11/13
Tradycyjny keks. Przepis. Krok 10
Piecz ciasto przez godzinę w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Jeśli będzie bardzo się rumienić to przykryj je arkuszem papieru do pieczenia. Po godzinie sprawdź patyczkiem czy jest gotowe, jeśli będzie oblepiony ciastem to zostaw keks w piekarniku jeszcze na 10 minut.
12/13
Tradycyjny keks. Przepis. Krok 11
Keks gotowy. Możesz oprószyć go cukrem pudrem lub udekorować lukrem. Smacznego!