Nie ma to jak pajda świeżego chleba ze smalcem i ogórkiem kiszonym.
W najbliższą niedzielę 26.06 w godz. 11-16, w otwartej przestrzeni Muzeum Etnograficznego w Zielonej Górze-Ochli odbędzie się festyn "Dobre, smaczne bo lubuskie". Na terenie Skansenu będą stoiska z potrawami oraz wyrobami związanymi z dziedzictwem kulinarnym województwa.
W najbliższą niedzielę 26.06 w godz. 11-16, w otwartej przestrzeni Muzeum Etnograficznego w Zielonej Górze-Ochli odbędzie się festyn "Dobre, smaczne bo lubuskie". Na terenie Skansenu będą stoiska z potrawami oraz wyrobami związanymi z dziedzictwem kulinarnym województwa.
W najbliższą niedzielę 26.06 w godz. 11-16, w otwartej przestrzeni Muzeum Etnograficznego w Zielonej Górze-Ochli odbędzie się festyn "Dobre, smaczne bo lubuskie". Na terenie Skansenu będą stoiska z potrawami oraz wyrobami związanymi z dziedzictwem kulinarnym województwa.