MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Wegańska kuchnia pełna szczęścia

Dzień Dobry TVN
W kuchni "Dzień Dobry TVN" Nicole przygotowała placki z kalarepy i marchewki, tartę z cukinii oraz kokosowy deser z tapioką.
W kuchni "Dzień Dobry TVN" Nicole przygotowała placki z kalarepy i marchewki, tartę z cukinii oraz kokosowy deser z tapioką. Dzień Dobry TVN
Nicole Just jest wnuczką rzeźnika. Wyłamała się jednak z rodzinnej tradycji i została weganką. Jej przepisy można znaleźć m.in. w jej książce "La Veganista". A w kuchni "Dzień Dobry TVN" Nicole przygotowała placki z kalarepy i marchewki, tartę z cukinii oraz kokosowy deser z tapioką.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska