Tegoroczna rywalizacja na głosy kibiców była niezwykle wyrównana. Lider zmieniał się niemal co tydzień. Kto okaże się najlepszym w ostatecznym werdykcie? O tym najwcześniej dowiedzą się uczestnicy gali. Będą oni mieli także okazję, aby bezpośrednio pogratulować najlepszym i najpopularniejszym sportowcom województwa. Ceremonię wręczenia nagród poprowadzi para dziennikarzy telewizyjnych Sylwia Dekiert i Rafał Darżynkiewicz.
Na gości czeka także bogaty i efektowny program artystyczny. Wystąpią finaliści programu "Mam talent": pole dancerka Berenika Nienadowska oraz taneczno-akrobatyczny duet "Acoart". Ponadto goście będą mogli obejrzeć pokazy tancerzy ze szkoły tańca "Gracja" oraz popisy mistrz żonglerki Łukasza Rostalskiego. Do tańca przygrywać będzie zespół Aquarius. Uwagę zwraca także wykwintne i różnorodne menu. MZK uruchomił dodatkowe autobusy, które pozwolą na spokojny powrót do domu.
Początek 30 stycznia o godzinie 20.00 w hali Wojewódzkiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Drzonkowie
Bilety na to wyjątkowe wydarzenie są nadal w sprzedaży. Cena dla pary za zaproszenie normalne to 380 zł. Dla zaproszenia VIP - 400,00 zł/para. Istnieje możliwość uzyskania zniżki przy jednorazowym zakupie dla trzech par - wówczas koszt jednego zaproszenia wyniesie 360 zł/para.
Bilety do kupienia w siedzibie "Gazety Lubuskiej" w Zielonej Górze al. Niepodległości 25 (biuro ogłoszeń), w punktach sprzedaży abilet.pl oraz na stronie abilet.pl.
Więcej informacji pod numerem: 68 324 88 35
Menu:
I. Danie gorące - (podawane do stołu)
- "Ster Styl"( polędwiczki wieprzowe okolone boczkiem z dodatkiem
opiekanych talarków ziemniaczanych i sałatki z warzyw
śródziemnomorskich, bakłażan, cukinia, papryka, fasolka żółta i
zielona, cebula)
II. Dania gorące - (podawane do stołu szwedzkiego):
- Krem z pieczarek, Rosół z kołdunami, indyki pieczone, Golonka
pieczona po bawarsku, mix pierogów (z mięsem, ruskie), filet z
kurczaka w sosie słodko-kwaśnym, schab pieczony po kalifornijsku.
III. Przekąski na zimno - (stoły szwedzkie):
- Mięsa pieczone z różnym nadzieniem
- Klopsiki mięsne z pomidorkiem koktajlowym
- Szaszłyki z mozarellą
- Ser camembert z oliwką
- Drób w auszpiku
- Koreczki śledziowe
- Roladki rybne
- Filet z indyka w auszpiku z owocami
- Pasztet wieprzowo-drobiowy w brzoskwini
- Śliwki pieczone w bekonie
- Boczek pieczony
- Wędliny podsuszane, kabanosy
- Mus cytrynowy z kawiorem
- Sałatka warzywna w rożkach z szynki
- Sałatka Gran Padano z grzankami czosnkowymi
- Sałatka grecka
- Sałatka z fasolki szparagowej na rukolii
- Sałatka śledziowa
- Sałatka pikantna
- Sałatka Nicejska (z tuńczykiem)
- Dodatki: pieczywo, dipy do mięs, marynaty
IV. Przekąski na zimno - (podawane do stołu)
- Deska serów
- Patera ciast
- Patera owoców
V. Alkohol - (stół szwedzki):
- Wino białe i czerwone półwytrawne 0,75 l.
Napoje ciepłe i zimne bez ograniczenia, w cenie na parę 0,50 wódka.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?