5/11
Miksuj masę na najmniejszych obrotach, stopniowo dosypując...
fot. Katarzyna Puczyńska

Blok czekoladowy. Krok 3

Miksuj masę na najmniejszych obrotach, stopniowo dosypując mleko w proszku.

6/11
Na koniec wsyp do masy herbatniki i wymieszaj łyżką.
fot. Katarzyna Puczyńska

Blok czekoladowy. Krok 4

Na koniec wsyp do masy herbatniki i wymieszaj łyżką.

7/11
Przełóż masę do formy wyłożonej papierem do pieczenia.
fot. Katarzyna Puczyńska

Blok czekoladowy. Krok 5

Przełóż masę do formy wyłożonej papierem do pieczenia.

8/11
Ugnieć masę, by nadać jej odpowiedni kształt
fot. Katarzyna Puczyńska

Blok czekoladowy. Krok 6

Ugnieć masę, by nadać jej odpowiedni kształt

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski

Odsłonięcie czwartego już Suleszka. Rycerski szlak się wydłuża...

Odsłonięcie czwartego już Suleszka. Rycerski szlak się wydłuża...

Zobacz również

Mnóstwo ludzi i atrakcji na wystrzałowej nocy w Lubuskim Muzeum Wojskowym! | ZDJĘCIA

Mnóstwo ludzi i atrakcji na wystrzałowej nocy w Lubuskim Muzeum Wojskowym! | ZDJĘCIA

W szkole pod Nową Solą wielkie święto. Uczniowie mają w końcu salę gimnastyczną

W szkole pod Nową Solą wielkie święto. Uczniowie mają w końcu salę gimnastyczną