Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Boczniaki a'la flaczki i otwarte burgery z portobello, czyli grzyby w kuchni Piotra Kucharskiego

Dzień Dobry TVN
Piotr Kucharski z polecanych cukrzykom pieczarek zrobił kotlety i burgery.
Piotr Kucharski z polecanych cukrzykom pieczarek zrobił kotlety i burgery. Dzień Dobry TVN
W kuchni "Dzień Dobry TVN" Piotr Kucharski obalił mit o rzekomej bezwartościowości grzybów. Z polecanych cukrzykom pieczarek zrobił kotlety i burgery, natomiast z boczniaków, które obniżają poziom cukru i cholesterolu, a także niszczą komórki nowotworowe - flaczki. Powiedział także o swoich grzybowych wspomnieniach z dzieciństwa.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska