1/9
Pyszna i aromatyczna przystawka z fenkułu, czyli kopru...
fot. Katarzyna Puczyńska

Fenkuł z patelni

Pyszna i aromatyczna przystawka z fenkułu, czyli kopru włoskiego. Zobacz, jak ją przygotować. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2/9
Fenkuł duszony na maśle i doprawiony parmezanem lub serem...
fot. Katarzyna Puczyńska

Fenkuł z patelni

Fenkuł duszony na maśle i doprawiony parmezanem lub serem bursztyn to doskonały dodatek np. do dań z grilla. Przygotowanie takie przystawki jest bardzo proste.

3/9
Warzywa dokładnie myjemy, odcinamy górne łodyżki i obieramy...
fot. Katarzyna Puczyńska

Fenkuł z patelni. Krok 1

Warzywa dokładnie myjemy, odcinamy górne łodyżki i obieramy pierwsze listki.

4/9
Przekrajamy je na pół, a później na ćwiartki.
fot. Katarzyna Puczyńska

Fenkuł z patelni. Krok 2

Przekrajamy je na pół, a później na ćwiartki.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski

Zobacz również

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski