1/3
Aromatyczne precle z sezamem to wypiek, który można zjeść...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwa Buchmann

Precle z sezamem

Aromatyczne precle z sezamem to wypiek, który można zjeść podczas wycieczki do Jerozolimy.

2/3
Przepis na precle z sezamem pochodzi z książki „Jerozolima...
fot. materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Książka „Jerozolima do zjedzenia” Bartka Kieżuna

Przepis na precle z sezamem pochodzi z książki „Jerozolima do zjedzenia” Bartka Kieżuna. Premiera zaplanowana jest na 25 października przez Wydawnictwo Buchmann.

3/3
Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w jednakowych proporcjach. W swoich książkach podróżniczo-kulinarnych zabierał czytelników do Włoch, Aten, Stambułu, Hiszpanii i Portugalii.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Zobacz również

Biała sobota 2024 w Żaganiu! Warto sprawdzić, czy mamy zdrową wątrobę!

Biała sobota 2024 w Żaganiu! Warto sprawdzić, czy mamy zdrową wątrobę!

Potężny pożar koło Gorzowa. W akcji kilkadziesiąt zastępów straży, samoloty i drony

Potężny pożar koło Gorzowa. W akcji kilkadziesiąt zastępów straży, samoloty i drony

Polecamy

Potężny pożar koło Gorzowa. W akcji kilkadziesiąt zastępów straży, samoloty i drony

Potężny pożar koło Gorzowa. W akcji kilkadziesiąt zastępów straży, samoloty i drony

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Odsłonięcie czwartego już Suleszka. Rycerski szlak się wydłuża...

Odsłonięcie czwartego już Suleszka. Rycerski szlak się wydłuża...