Festiwal Smaków Food Trucków przez trzy dni gościł w Słubicach [ZDJĘCIA]

Redakcja
Od 14 do 16 września food trucki z całej Polski ze smakami z całego świata opanowały słubicki deptak.Ależ było smacznie!Oryginalne pomysły, dobrane smaki, staranność przygotowania, najświeższe składniki i autorskie dodatki - takie walory wyróżniają food trucki. Przez trzy mieszkańcy Słubic, Frankfurtu i goście przyjezdni rozkoszowali się najlepszymi smakami świata. W ramach festiwalu powiat słubicki zorganizował warsztaty dla członków  rodzin zastępczych oraz wychowanków placówki opiekuńczo - wychowawczej "Nasza Chata" w Cybince. Dzieci podczas warsztatów pomagały profesjonalistom przygotowywać jedzenie, a nawet próbowały niecodziennych dań takich jak...  żabie udka i kalmary. Zobaczcie zdjęcia!Zobacz również: Tak było podczas Food Truck w Zielonej Górze: POLECAMY RÓWNIEŻ PAŃSTWA UWADZE:MAJALAND: otwarcie wielkiego parku za dwa tygodnie! [ZDJĘCIA]
Od 14 do 16 września food trucki z całej Polski ze smakami z całego świata opanowały słubicki deptak.Ależ było smacznie!Oryginalne pomysły, dobrane smaki, staranność przygotowania, najświeższe składniki i autorskie dodatki - takie walory wyróżniają food trucki. Przez trzy mieszkańcy Słubic, Frankfurtu i goście przyjezdni rozkoszowali się najlepszymi smakami świata. W ramach festiwalu powiat słubicki zorganizował warsztaty dla członków rodzin zastępczych oraz wychowanków placówki opiekuńczo - wychowawczej "Nasza Chata" w Cybince. Dzieci podczas warsztatów pomagały profesjonalistom przygotowywać jedzenie, a nawet próbowały niecodziennych dań takich jak... żabie udka i kalmary. Zobaczcie zdjęcia!Zobacz również: Tak było podczas Food Truck w Zielonej Górze: POLECAMY RÓWNIEŻ PAŃSTWA UWADZE:MAJALAND: otwarcie wielkiego parku za dwa tygodnie! [ZDJĘCIA] Starostwo powiatowe
Od 14 do 16 września food trucki z całej Polski ze smakami z całego świata opanowały słubicki deptak.Ależ było smacznie!

Od 14 do 16 września food trucki z całej Polski ze smakami z całego świata opanowały słubicki deptak.Ależ było smacznie!

Oryginalne pomysły, dobrane smaki, staranność przygotowania, najświeższe składniki i autorskie dodatki - takie walory wyróżniają food trucki. Przez trzy mieszkańcy Słubic, Frankfurtu i goście przyjezdni rozkoszowali się najlepszymi smakami świata. W ramach festiwalu powiat słubicki zorganizował warsztaty dla członków rodzin zastępczych oraz wychowanków placówki opiekuńczo - wychowawczej "Nasza Chata" w Cybince. Dzieci podczas warsztatów pomagały profesjonalistom przygotowywać jedzenie, a nawet próbowały niecodziennych dań takich jak... żabie udka i kalmary. Zobaczcie zdjęcia!

Zobacz również: Tak było podczas Food Truck w Zielonej Górze:

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie