5/5
Dla wyrafinowanych łasuchów Fine Dining Week proponuje mus z...
fot. materiały prasowe Fine Dining Week

Scena Kulinarna Art Restaurant w Bytomiu

Dla wyrafinowanych łasuchów Fine Dining Week proponuje mus z palonej białej czekolady z dodatkiem słonego karmelu i fasoli tonki. Z pewnością taki rarytas będzie kulinarną przygodą!

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Zobacz również

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art

Potężny pożar koło Gorzowa. W akcji kilkadziesiąt zastępów straży, samoloty i drony

Potężny pożar koło Gorzowa. W akcji kilkadziesiąt zastępów straży, samoloty i drony

Polecamy

W Kłodawie koło Gorzowa trwa wielka majówka. W programie cała masa atrakcji

W Kłodawie koło Gorzowa trwa wielka majówka. W programie cała masa atrakcji

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art

Potężny pożar koło Gorzowa. W akcji kilkadziesiąt zastępów straży, samoloty i drony

Potężny pożar koło Gorzowa. W akcji kilkadziesiąt zastępów straży, samoloty i drony