1/6
Uczniowie TŻiUG przygotowali dania z dziczyzny pod okiem...
fot. Aleksandra Łuczyńska

Uczniowie TŻiUG przygotowali dania z dziczyzny pod okiem Anny Anklewicz, finalistki programu Hell's Kitchen i absolwentki żarskiego Ceramika

2/6
Uczniowie TŻiUG przygotwali dania z dziczyzny pod okiem Anny...
fot. Aleksandra Łuczyńska

Uczniowie TŻiUG przygotwali dania z dziczyzny pod okiem Anny Anklewicz, finalistki programu Hell's Kitchen i absolwentki żarskiego Ceramika

3/6
Uczniowie TŻiUG przygotwali dania z dziczyzny pod okiem Anny...
fot. Aleksandra Łuczyńska

Uczniowie TŻiUG przygotwali dania z dziczyzny pod okiem Anny Anklewicz, finalistki programu Hell's Kitchen i absolwentki żarskiego Ceramika

4/6
Uczniowie TŻiUG przygotwali dania z dziczyzny pod okiem Anny...
fot. Aleksandra Łuczyńska

Uczniowie TŻiUG przygotwali dania z dziczyzny pod okiem Anny Anklewicz, finalistki programu Hell's Kitchen i absolwentki żarskiego Ceramika

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Potężny pożar koło Gorzowa. W akcji kilkadziesiąt zastępów straży, samoloty i drony

Potężny pożar koło Gorzowa. W akcji kilkadziesiąt zastępów straży, samoloty i drony

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski

Zobacz również

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art

Odsłonięcie czwartego już Suleszka. Rycerski szlak się wydłuża...

Odsłonięcie czwartego już Suleszka. Rycerski szlak się wydłuża...