5/15
Kamil Kosowski proponuje pączki z nadzieniem tradycyjnym,...
fot. Łukasz Klimaniec/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni

Nasza Pączkarnia w Bielsku-Białej

Kamil Kosowski proponuje pączki z nadzieniem tradycyjnym, np. z różą.

6/15
W katowickim lokalu Food&Ball można napić się drinka lub...
fot. Karina Trojok/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni

Arkadiusz Milik - Food&Ball w Katowicach

W katowickim lokalu Food&Ball można napić się drinka lub przekąsić co nieco w trakcie oglądania meczu.

7/15
Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie,...
fot. Karina Trojok/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni

Arkadiusz Milik zahacza m.in. o kuchnię śląską

Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie, polskie i śląskie. Na przykład na przystawkę można wybrać tradycyjnego tatara wołowego.

8/15
Były zapaśnik wraz z żoną prowadzi restaurację na...
fot. Szymon Starnawski/archiwum PolskaPress

Andrzej Supron proponuje dania bałkańskie

Były zapaśnik wraz z żoną prowadzi restaurację na warszawskim Ursynowie.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Puchar Sprintu w Żaganiu 2024. Pływacy pokazali swoją klasę!

Puchar Sprintu w Żaganiu 2024. Pływacy pokazali swoją klasę!

Biała sobota 2024 w Żaganiu! Warto sprawdzić, czy mamy zdrową wątrobę!

Biała sobota 2024 w Żaganiu! Warto sprawdzić, czy mamy zdrową wątrobę!

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art

Zobacz również

Szósta edycja mityngu lekkoatletycznego w Żarach. Sześciuset sportowców na Syrenie

Szósta edycja mityngu lekkoatletycznego w Żarach. Sześciuset sportowców na Syrenie

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art

Ponad czterysta osób zatańczy w żarskiej Lunie. Trwa Tan Art