1/8
WR161026JW-2.jpg
Wspólnie z Szefem Kuchni Art Hotelu Grzegorzem Pomietło, prezentujemy Wam krok po kroku jak przygotować pyszne frytki z dyni hokkaido, z dodatkiem ketchupu z czerwonej cebuli
2/8
WR161026JW-2.jpg
Wspólnie z Szefem Kuchni Art Hotelu Grzegorzem Pomietło, prezentujemy Wam krok po kroku jak przygotować pyszne frytki z dyni hokkaido, z dodatkiem ketchupu z czerwonej cebuli
3/8
WR161026JW-2.jpg
Wspólnie z Szefem Kuchni Art Hotelu Grzegorzem Pomietło, prezentujemy Wam krok po kroku jak przygotować pyszne frytki z dyni hokkaido, z dodatkiem ketchupu z czerwonej cebuli
4/8
WR161026JW-2.jpg
Wspólnie z Szefem Kuchni Art Hotelu Grzegorzem Pomietło, prezentujemy Wam krok po kroku jak przygotować pyszne frytki z dyni hokkaido, z dodatkiem ketchupu z czerwonej cebuli