5/21
4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją...
fot. pixabay.com

Mielona papryka

4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją najpierw zaparzyć tłuszczem, który nie przekracza 60 stopni, inaczej papryka się spali, bo ma w sobie cukier.

6/21
5. Jednym z polecanych przez Magdę Gessler trików jest...
fot. Sylwia Dabrowa /Polska Press

Magda Gessler i „Kuchenne rewolucje"

5. Jednym z polecanych przez Magdę Gessler trików jest przygotowywanie kotletów mielonych z trzech rodzajów mięsa: cielęcego, wołowego i wieprzowego. Zdaniem restauratorki takie kotlety są najlepsze.

7/21
6. By mus z pstrąga był bardziej wyrazisty w smaku i...
fot. Sylwia Dabrowa /Polska Press

Magda Gessler

6. By mus z pstrąga był bardziej wyrazisty w smaku i kolorze, Magda Gessler dodaje się do niego odrobinę pomidorowego koncentratu.

8/21
7. By przygotować smaczny kalafior, należy posłodzić wodę, w...
fot. pixabay.com

Kalafior

7. By przygotować smaczny kalafior, należy posłodzić wodę, w której będzie gotowany.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Carina Gubin pokonała Odrę Bytom Odrzański i zrobiła krok w kierunku utrzymania

Carina Gubin pokonała Odrę Bytom Odrzański i zrobiła krok w kierunku utrzymania

W Żaganiu odnaleziono stuletni pomnik lotników! Trafił do Muzeum Obozów Jenieckich

W Żaganiu odnaleziono stuletni pomnik lotników! Trafił do Muzeum Obozów Jenieckich

Puchar Sprintu w Żaganiu 2024. Pływacy pokazali swoją klasę!

Puchar Sprintu w Żaganiu 2024. Pływacy pokazali swoją klasę!

Zobacz również

Lubuszanin Teo Tomczuk w finale Mam Talent! Publiczność oklaskiwała go na stojąco!

Lubuszanin Teo Tomczuk w finale Mam Talent! Publiczność oklaskiwała go na stojąco!

Biała sobota 2024 w Żaganiu! Warto sprawdzić, czy mamy zdrową wątrobę!

Biała sobota 2024 w Żaganiu! Warto sprawdzić, czy mamy zdrową wątrobę!